Serwis Jury
Serwis Jury
Witam,
Czy możecie polecić sprawdzony i rzetelny serwis Jury w Poznaniu? Mam do sprawdzenia 3letnia Impresse Z5, wymaga przegladu, czyszczenia i pewnie smarowania...
pozdrawiam.
Czy możecie polecić sprawdzony i rzetelny serwis Jury w Poznaniu? Mam do sprawdzenia 3letnia Impresse Z5, wymaga przegladu, czyszczenia i pewnie smarowania...
pozdrawiam.
Porządny, uczciwy serwis Jury w Warszawie
Witam Forumowiczów,
Czy Ktoś z Was może polecić w/w serwis do automatu Jury (Impressa Z5) w Warszawie, niestety po ostatnim serwisie (przeglądzie) w jednym takim chodzi gorzej jak przed oddaniem.
pozdrawiam, Filip
Czy Ktoś z Was może polecić w/w serwis do automatu Jury (Impressa Z5) w Warszawie, niestety po ostatnim serwisie (przeglądzie) w jednym takim chodzi gorzej jak przed oddaniem.
pozdrawiam, Filip
- Barnaba
- Consigliere
- Sprzęt: Jura Z6 III gen ALU P.E.P.,G3
www.primocaffe.pl
Re: Serwis Jury
He, pewnie podmienili zespół zaparzania......
...życie jest piękne
sprzedaż/serwis/dzierżawa/ekspresów JURA ...i reszta świata tel.501384480 http://www.primocaffe.pl

Witam, cóż nie jestem w stanie tego stwierdzić, ale zdecydowanie gorzej się sprawuje. Nawet pokrętło do cappuccino jest bardziej zniszczone niż przed oddaniem do czyszczenia.He, pewnie podmienili zespół zaparzania......
Czy możesz polecić jakiś sprawdzony serwis?
pozdrawiam, Filip
- Barnaba
- Consigliere
www.primocaffe.pl
możesz sprawdzić czy zespół zaparzania był zmieniony bez Twojej wiedzy. Wyciągnij zbiornik na wodę, odkręć dwa wkręty na bocznej ścianie, tam masz dostęp do zespołu zaparzania i jest odbita data produkcji zespołu zaparzania. Jak jest starszy jak ekspres - to wszystko będzie jasne.
))

...życie jest piękne
sprzedaż/serwis/dzierżawa/ekspresów JURA ...i reszta świata tel.501384480 http://www.primocaffe.pl

-
- stale zagląda do filiżanki
- Sprzęt: Jura Impressa F50 II G
Ja osobiście nie naprawiałem ekspresu, ale oddałem go na przegląd na Halę Mirowską. W sumie odbyło się szybko i sprawnie, ale nie wiem jak to wygląda z naprawami.
Witam,możesz sprawdzić czy zespół zaparzania był zmieniony bez Twojej wiedzy. Wyciągnij zbiornik na wodę, odkręć dwa wkręty na bocznej ścianie, tam masz dostęp do zespołu zaparzania i jest odbita data produkcji zespołu zaparzania. Jak jest starszy jak ekspres - to wszystko będzie jasne.))
dzięki za informacje, postaram się to sprawdzić. Niemniej wracam do pytania czy możesz polecić dobry, sprawdzony serwis w Warszawie?
Przypominam o obowiązku pisania na Forum po polsku //cyrus
Witam, ja natomiast szukam serwisu Jury we Wrocławiu. Jedna dysza mi się zatkała w ENA3, odkamienianie nie pomaga.
-
- stale zagląda do filiżanki
- Sprzęt: siemens EQ.5 TE506209RW
Można wiedzieć ile lat ma Twój ekspres?
Siemens EQ.5 macchiatoPlus użytkowany od 23.06.12, na liczniku ponad 8000 kaw, w tym czasie użyto tabletek czyszczących: ponad 30, tabletek odkamieniających(osmoza):2. Zepsuł się x 1. [aktualizacja:7/08/2016r.]
- Barnaba
- Consigliere
www.primocaffe.pl
Railman - dmuchnij z całej siły w tę zapchaną rurkę ustami. Zaoszczędzisz 150zł:)))
ps. po zrobieniu kawy - wylewka musi być mokra.
Pozdrawiam
ps. po zrobieniu kawy - wylewka musi być mokra.
Pozdrawiam
...życie jest piękne

Niecałe dwa lata, przy intensywności ok. 4-5 kaw dziennie.Można wiedzieć ile lat ma Twój ekspres?
Dzięki, Barnaba - pomogłoRailman - dmuchnij z całej siły w tę zapchaną rurkę ustami. Zaoszczędzisz 150zł:)))

Pytanie tylko czy na długo i czego to był objaw.
Chyba czegoś nie zrozumiałem. Na logikę to oczywiste: skoro kawa leci przez wylewkę to po jej zrobieniu musi być mokra...ps. po zrobieniu kawy - wylewka musi być mokra.
- Barnaba
- Consigliere
www.primocaffe.pl
Brud w wylewce musi być mokry aby dało się go wydmuchać.
Gdybyś chciał przedmuchać wylewkę rano przed zrobieniem kawy kiedy jest sucha - nie pomogłoby.
Zakumał?
Gdybyś chciał przedmuchać wylewkę rano przed zrobieniem kawy kiedy jest sucha - nie pomogłoby.
Zakumał?

...życie jest piękne

Wróć do „Ekspresy automatyczne”