Wakacyjny Konkurs Kawowy
Wakacyjny Konkurs Kawowy
Zapraszamy do udziału w konkursie, w którym nagrodami są zestawy kawowe. Szczegóły na stronie głównej serwisu 

-
- stale zagląda do filiżanki
- Sprzęt: Moka G.A.T 6cups , Moka Bialetti 2cups , AeroPress, Plastikowy Drip, Severin 3873, Wreszcie Hario V01 ! :D
Re: Wakacyjny Konkurs Kawowy
Wg regulaminu do 7 dni po zakończeniu konkursu powinna pojawić się lista laureatów. Z tego co sobie obliczyłem powinna ona już gdzieś być, bo mimo braku e-mail'a od Was dalej oszukuję się że może wreszcie pierwszy raz w życiu coś wygram :D
Ascaso Elipse (PID+termo) + Isomac Macinino Professionale Inox + Bialetti Dama Deco' Nero + AeroPress + Hario V60 + phin
Przepraszamy wszystkich biorących udział w konkursie za czas oczekiwania na ogłoszenie wyników. Mieliśmy bardzo poważną awarię techniczną, na szczęście udało się odzyskać wszystko (baliśmy się, że przepadnie wszystko łącznie ze zgłoszeniami konkursowymi...
)
Gratulujemy zwycięzcom, dziękujemy wszystkim za liczny udział i zapraszamy mam nadzieję niebawem do następnego
Nagrody wyślemy w przyszłym tygodniu.

Gratulujemy zwycięzcom, dziękujemy wszystkim za liczny udział i zapraszamy mam nadzieję niebawem do następnego

Witam! Widzę, że dawno nie było żadnego konkursu. Można się jakiegoś spodziewać?