W sklepie byłem, widziałem. Bardzo fajna, luźna atmosfera, roger wraz z żoną pomagali przy dojeździe, a już na miejscu doradzali fachowo

Widać, że jeszcze się rozwijacie, toteż życzę powodzenia i powiększania grona klientów

Ostatnio zamówiłem w sklepie akcesoriabaristy.pl sitka LaMy (7g i 14g). Ekspres jakiego używam to Gaggia Baby Class. Nie wiem o jakiego typu klinowanie chodzi dokładnie. Faktem jest, że ciężko je wyciągnąć z PF, natomiast jeśli chodzi o dopasowanie PF z sitkiem do grupy, to nie stwiedziłem żadnego klinowania. Obecnie najczęściej w użyciu jest właśnie sitko LaMy 7g wraz z NPFem (zakupionym również w tym sklepie).czytałem gdzies* na forum, że się mocno klinują i trzeba podważac, a na czym polega wyższośc tych sitek nad sitkami Gaggi -jesli mozna wiedziec?
Potwierdzam, kopertka na paragon jest bardzo unikatowaNajbardziej rozbawiła nas z żonką urocza kopertka na paragon
Wróć do „Kawa: oferty sklepów, dystrybutorów, palarni...”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość