No w sumie raz a dobrze

Mialem ten sam dylemat, zdecydowala dostepnosc zaren, pomiar wilgotnosci, krotszy czas pracy - czyli mniej halasu, przemyslowa obciazalnosc i finalnie nie az tak duza roznica w cenie. Mam wiekszy.A ja mam pytanie - jaka "poważna" różnica jest między modelem tytułowym a FIORENZATO F4 E NANO? (użytkowanie domowe) Warto dopłacać patrząc przyszłościowo/rozwojowo?
Zależy ile mielisz dziennie. Na jakiejś australijskiej stronie ― wyglądającej dość poważnie ― wyczytałem, że żarna do Fiorenzato 64 mm przewidziane są na zmielenie 200 kg kawy. Mielę 2 kg miesięcznie, więc wymienię żarna po 8 latach, jeszcze 6 lat spokoju.No spoko.
Ja pewnie też wymienię po 4rech nie po 16tu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość